Een WordPress-site laten maken

Visitekaartje

U wilt natuurlijk ook dat uw website bijzonder succesvol is en altijd in de top tien van Google-rankings verschijnt. Op deze manier kunt u het verkeer op uw homepage aanzienlijk vergroten. Met een succesvolle en professionele website steunt u altijd het juiste paard. Maar waar moet je aan denken bijeen WordPress website laten bouwen? Want er zijn een aantal dingen die je moet weten om jezelf succes op internet te garanderen.

Top van de ranking – Met (technische) SEO

SEO (Search Engine Optimization) omvat verschillende maatregelen die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw website zo hoog mogelijk in de zoekmachine rankings verschijnt. De focus ligt hierbij op het feit dat de crawlers van Google en Co. de homepage goed kunnen begrijpen en lezen, zodat deze dan automatisch stijgt in de ranking.

 • Technische SEO betekent alle maatregelen die uitsluitend te maken hebben met de structuur van uw site.
 • Alle overige maatregelen hebben betrekking op de content SEO criteria. Voor de website van uw bedrijf moet u op de volgende zaken letten:
 • Verbeter de navigatie en organisatie van uw site, b.v. B. met sitemaps of metatag-optimalisatie • Verlaag de laadsnelheid van uw pagina
 • Zorg ervoor dat uw website volledig bruikbaar is op alle eindapparaten
 • Optimaliseer de koppeling van uw pagina’s
 • Pas uw URL’s aan
 • Gebruik voornamelijk URL’s met een SSL-certificaat – zichtbaar door “https” in plaats van “http”
 • Vermijd dubbele inhoud, dwz inhoud die toegankelijk is via meerdere URL’s
 • Verwijder onjuiste of overbodige codefragmenten Sommige plug-ins, die in de volgende paragraaf worden gepresenteerd, kunnen u helpen deze maatregelen voor uw nieuwe startpagina te implementeren.

Kleine helpers – plug-ins

Plugins zijn kleine extensies die je voor je eigen website kunt installeren. Deze moeten u op verschillende gebieden professionele ondersteuning bieden. Vooral het CMS WordPress biedt een enorme directory met plug-ins in een grote verscheidenheid aan categorieën, die – als je ze correct gebruikt – je grote voordelen kunnen bieden.

“Professionele webontwerpen voor onderweg” – WordPress-thema’s

Wil je een professioneel webdesign voor je WordPress site, maar weet je niet waar je op moet letten? Met thema’s kunt u een kant-en-klaar, professioneel thema rechtstreeks toepassen op uw WordPress-startpagina. Het thema past vervolgens de hele homepage aan volgens het gekozen ontwerp, totdat u zich alleen nog zorgen hoeft te maken over de inhoud. Thema’s zijn verkrijgbaar bij een breed scala aan ontwikkelaars, gemaakt met een breed scala aan programma’s in alle prijsklassen. Bij het kiezen van een thema moet u ervoor zorgen dat het past bij de huisstijl van uw bedrijf en de gewenste functies van uw website. De keuze is geen kwestie van decoratie, want een individueel ontwerp maakt van de klant een koper. Het kan leiden van interesse tot aankoop.

Responsief webdesign

Zeker tegenwoordig, bij het maken van een moderne website, moet je ervoor zorgen dat de site vanaf alle eindapparaten toegankelijk is en dat alle inhoud zonder problemen wordt weergegeven. Gebruikers – ook uw potentiële klanten – surfen steeds meer op het internet met mobiele toestellen. Dus op elke professionele website zou je verwachten dat deze ook op smartphones werkt. Desondanks bieden veel bedrijven nog steeds geen mobiele versie van hun homepage aan.

Wie bespaart wat als u uw WordPress-site laat bouwen?

Er is een breed en groot aanbod aan hostingproviders waar uw domein doorheen kan. Elke aanbieder biedt je een ander pakket aan. Met andere features, andere voordelen en uiteindelijk een andere prijs. Bepaal precies welk hostingplan het beste bij u past. Want alleen dan haal je het meeste uit de server voor je online marketing. U moet rekening houden met deze criteria:

 • Welk besturingssysteem gebruikt de hostingprovider?
 • Welke beveiligingsmechanismen moeten worden geïntegreerd?
 • Welke bestanden en datasystemen moeten worden ingevoerd?
 • Wat is de hoeveelheid gegevens die wordt opgevraagd?

De juiste serverkeuze kan ook de laadtijd van je pagina verkorten, wat niet alleen de tevredenheid van websitebezoekers verhoogt, maar ook een belangrijk SEO-kenmerk is: pagina’s met een korte laadtijd krijgen een hogere ranking.

Onderhoud – ja of nee?

Als u uw website laat maken door een WordPress-bureau, kunt u niet alleen de startpagina maken.

Het grootste nadeel moet als eerste worden genoemd: u maakt kosten. Als u deze kosten niet wilt dragen, kunt u overwegen het onderhoud van uw website zelf te doen. Via WordPress tutorials zou je uiteindelijk de nodige kennis kunnen opdoen. Maar een bureau dat uw site onderhoudt, biedt u veel voordelen:

 • Regelmatig onderhoud heeft een positief effect op de veiligheid van uw site. Je bent beter beschermd tegen hackeraanvallen en de optimale functionaliteit van je website is gegarandeerd.
 • Een bureau dat het onderhoud van uw site verzorgt, neemt de implementatie van de updates van het CMS over, zodat uw site altijd up-to-date is. Daar hoort ook WordPress bij.
 • Tijdens onderhoud wordt uw site geoptimaliseerd voor een betere zoekmachine ranking, zodat u of uw bedrijf altijd gevonden kan worden.
 • Uw site wordt geoptimaliseerd voor hogere snelheid. Overweeg hoe deze voordelen voor u nuttig kunnen zijn. Een onderhoud kan u altijd helpen • u bent niet bekend met het maken of onderhouden van websites,
 • u heeft geen tijd om u vertrouwd te maken met de nodige kennis,
 • U wilt individueel advies of ondersteuning op dit gebied.
Een WordPress-site laten maken
Schuiven naar boven